Tietosuojaseloste

Viimeksi päivitetty: 20.8.2018

Me Aarnilla haluamme tarjota sinulle turvallisen ja miellyttävän ostokokemuksen verkkokaupassamme.

Tiedot kerätään ja käsitellään henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Mitä tietoja keräämme?

Keräämme tiedot, jotka ilmoitat tilausta tehdessä tai liittyessä mukaan sähköpostilistalle. Nämä voivat sisältää
– Nimesi,
– Osoitteesi
– Sähköpostiosoitteesi
– Puhelinnumerosi
– Tilatut tuotteet
– Muut tilausta koskevat tiedot

Henkilötietojen antaminen on välttämätöntä tilausta tehtäessä, jotta tilaus voidaan suorittaa ja toimitus lähettää. Evästeet voivat lisäksi kerätä tietoja käynnistäsi, esim. katsotut sivut, vierailun kesto, IP-osoite, tehdyt ostot ja demografiset tiedot kuten sijainti, sukupuoli ja ikä.

Evästeiden käyttö

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka laitteeseen tallentuvat sivuilla käydessäsi. Osa evästeistä ovat välttämättömiä sivuston toiminnan kannalta. Käytämme ensimmäisen osapuolen evästeitä ja kolmannen osapuolen evästeitä. Pääasiallisina käyttötarkoituksina ovat verkon toimintavarmuus, verkkotilastot ja mainonta. Käyttämiemme evästeiden perustella ei ole mahdollista tunnistaa tai jäljittää yksittäisiä henkilöitä.

Kolmannet osapuolet 

Keräämiämme tietoja voidaan luovuttaa läheisille yhteistyökumppaneillemme logistiikan tarpeita, IT-tukea tai analysointia varten. Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin, myydä tai julkaista muualla kuin yrityksemme tai luotettavien yhteistyökumppaneidemme käytössä.

Rekisterin ylläpitäjä

Trade Partners Finland Oy
Kalevankatu 12
00100 Helsinki, Finland

info(@)aarniwood.com
+358 20 710 9180

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu. 

Tietojen säilytysaika

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii. Henkilötietojen säilytysajat voivat kuitenkin vaihdella käyttötarkoituksesta ja tilanteesta riippuen.

Tietojen poistaminen rekisteristä

Sinulla on oikeus pyytää tietosi nähtäväksi, poistettavaksi tai muutettavaksi (”oikeus tulla unohdetuksi”) ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse info(@)aarniwood.com. Voit estää tietokoneellesi jo tallennetut evästeet muuttamalla selaimesi evästeasetuksia, voit myös ottaa käyttöön ohjelman (esim. “NAI’s Consumer opt-out” tai ”Google Analytics opt-out browser add-on”) joka estää evästeiden käytön. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tällaiset asetukset saattavat estää verkkosivua toimimasta oikein.